sport

Buttonov poslovni prijedlog Hamiltonu

Jenson Button je u šali ponudio poslovnu ponudu svome sunarodnjaku Lewisu Hamiltonu kojom bi on postao novi-stari svjetski prvak u Formuli 1, a sve što treba učiniti je platiti McLarenovom vozaču da uništi utrku Nici Rosbergu.

Mercedesove vozače razdvaja 12 bodova uoči finalne utrke sezone, što znači da čak i ako Hamilton pobjedi, njegov momčadski kolega bi trebao završiti izvan postolja.

Button je uočio koji je najsigurniji način da se to dogodi, aludirajući na izbacivanje Rosberga iz utrke.

Jenson se volonterski javio za pomoć, naravno za određenu cijenu. No, priznao je kako je za vrijeme utrke rijetko u prilici biti bliže Nici Rosbergu.

“Pa, osim ako se netko od nas u njega ne zabije. Želim reći, Lewis je jako bogat i ima puno novca, leti u privatnom zrakoplovu, siguran sam da si može priuštiti da me plati. Jedina prilika za to, bila bi kada bi me Nico prelazio za puni krug jer smo mi prespori. Kako god bilo, otvoren sam za suradnju. Ionako idem u mirovinu…pardon, uzimam pauzu,” izjavio je Button.

Za četiri vozača s kojima bi otišao na večeru odabrao je Daniela Ricciarda, Fellipea Massu, Fernanda Alonsa i Daniila Kvyata. Sebastian Vettel je otpao iz tog kruga zbog jedne Whatsapp poruke.

“Definitivno Ricky Bobby, Daniel Riciardo, zatim Fellipe jer se umirovljuje, a Fernando Alonso je zapravo jako zabavna osoba. I sad ne znam, reći ću vam, Sebastian Vettel mi je neki dan poslao Whatsapp poruku. Šokirao sam se! Ne zato jer mi je poslao poruku, šokirao me njen sadržaj. Nevjerojatno! Ionako ga ne bih pozvao na večeru. Četvrti bi vjerojatno bio Daniil Kvyat, jer je jako zabavan. Smiješno je jer mi vozači “često” mijenjamo kacige nakon utrke, i on je nedavno tražio moju. Pitao sam ga zašto, a on je odgovorio kako ima priču za to. Rekao mi je da sam jedini vozač kojeg je ikad tražio autogram. Dodao je kako je tada pokušavao petljati s jednom djevojkom, pa je zatražio autogram za nju. Bilo je to prije 10 godina, prije nego li je bio u Formuli 1. Tako da ipak imam obožavatelje. Samo da spomenem, nije mu uspjelo s tom djevojkom,” zaključio je Britanac.

Izvor: GP1.hr