sport

Hamilton najavljuje: U 2020. ću biti mašina

Lewis Hamilton najavljuje da će u novoj sezoni Formule 1 biti na potpuno novoj razini nego što je bio i da će njegove vožnje biti bolje nego ikada. U objavi na svojem Instagram profilu, šesterostruki svjetski prvak navodi svoju sreću kao novi izvor snage za dalje.

“Dom koji imam toliko predivnih trenutaka mi donosi puno više sreće nego što sam ikada mislio da ću imati,” napisao je Britanac.

“Ovdje imam mira, mogu se usredotočiti i graditi svoje tijelo te vlastiti um kako bih se svake godine vratio bolji. Ove godine ću biti mašina, na višem nivou nego ikada prije!”

Hamilton je u više navrata izjasnio kako smatra da mu je sezona u kojoj je osvojio svoju šestu titulu prvaka najbolja do sada, posebno nakon teškog predsezonskog testiranja u Barceloni.

“Na početku sezone je naš bolid bio nepovezan skup dijelova,” Hamilton je rekao na dodjeli FIA nagrada u Parizu.

“Bolid nije bio tako dobar na testiranjima. Nismo mogli ostvariti zadane ciljeve, a tek smo zadnji dan postigli željene rezultate. Došli smo na prvu utrku i već tamo smo napravili odličan rezultat.”

Hamilton smatra da se i dalje poboljšava kao vozač i da mu godine još uvijek ne stoje na putu.

“Mislim da nemam slabijih područja. Može se reći da, ako bih se malo više posvetio u poboljšanju nečega, da bi nešto drugo postalo lošije. Mogao bih možda biti fizički jači – ali F1 ima svoje zahtjeve i ja ne trebam biti u formi za pet maratona tjedno.”

Izvor: GP1.hr