sport

Massa: Nije loše za starog momka!

Povratnik iz mirovine Felipe Massa kaže kako još uvijek uživa u utrkivanju nakon što je ugrabio šesto mjesto na utrci za VN Australije.

Dobrom rezultatu Masse i Williamsa dosta je pomoglo i pretjecanje Romaina Grosjeana na startu pa Brazilac nije ispuštao mjesto jednom kada ga je preuzeo. Mirno je svoj bolid doveo do šestog mjesta na čeku tzv. sredine poretka.

“Iskreno, sretan sam s rezultatom. Nije loše za starog momka,” našalio se Massa.

“Bila je dobra utrka. Znao sam da Ferrari, Red Bull i Mercedes imaju bolide koji su brži od nas. Nisam sretan s Danielom (Ricciardo) jer je imao sve te probleme na domaćoj utrci, ali tako to bude i sretan sam što je to i meni pomoglo. Utrka je bila jako dobra, uspio sam proći Grosjeana. To mi je bila najvažnija stvar i napravio sam ju na startu. Nakon toga, sam sam se utrkivao od početka do kraja. Brzina je bila konzistentna pa je sve radilo jako dobro. Sretan s rezultatom da budem iskren,” objasnio je Brazilac.

Williams je profitirao zbog Ricciardovih problema, ali Massa vjeruje kako je rezultat preslika razine performansi bolida.

“Boriti se s tri momčadi naprijed nije bilo moguće. Boriti se s dečkima iza definitvno jest. To smo i napravili. Bili smo brži u utrkci, bili smo kompetitivniji čak i u kvalifikacijama. Jedini bolid ispred bio je Grosjean i ne znam odakle je izvukao taj krug. Uvjeren sam da se možemo boriti s tim dečkima,” koji se osvrnuo i na nove bolide.

“Vožnja bolida je dosta zabavna, ali pretjecanje je definitivno još teže,” zaključio je Massa.

Izvor: GP1.hr