sport

Ricciardo se nada iznenađenju sljedećeg vikenda

Daniel Ricciardo je izjavio da se nada ugodnom iznenađenju u vezi Red Bullovih poboljšanja za sljedeći vikend u Španjolskoj, znajući da im je potreban veliki napredak.

Red Bull je trenutno treća ekipa prvenstva i za sada se ne može približiti Mercedesu i Ferrariju.

Formula 1 seli se u Europu pa tako stižu i prve nadogradnje, a Ricciarda zanima koliko je njegova momčad spremna napredovati.

“Znam da još moramo vidjeti gdje smo s performansama u Barceloni, ali nažalost, mislim da smo predaleko od vodećeg dvojca. Čak nam niti velika poboljšanja ne garantiraju postolje,” izjavio je Daniel.

“Moglo bi proći još neko vrijeme prije nego ćemo biti u borbi za pobjede. U Formuli 1 se ništa ne mijenja preko noći. Nadam se da ću biti ugodno iznenađen s našim napretkom sljedećeg vikenda.”

“Španjolska će odrediti tijek sezone do Mađarske pa je potrebno da odradimo što bolji posao,” rekao je Australac.

Daniel je razočaran svojom trenutnom situacijom, ali je mu je drago da se Ferrari pridružio Mercedesu u borbi za pobjede.

“Pozitivno je za sport da Mercedes više nema dvije sekunde prednosti po krugu i da postoji borba između njih i Ferrarija. Bilo bi lijepo kad bi im se i mi pridružili,” tvrdi Ricciardo.

Red Bull planira donijeti novu šasiju u Barcelonu, a njihov dobavljač motora, Renault, odgodio je planiranu nadogradnju.

Izvor: GP1.hr