sport

Lauda: Upaljena su zvona za uzbunu

Niki Lauda, Toto Wolff, Mercedes media

Trostruki prvak svijeta i neizvršni predsjednik Mercedesa Niki Lauda tvrdi da se njegova momčad neće predati i fokusirati na sljedeću godinu unatoč vodstvu njemačke momčadi od 158 bodova naspram drugoplasiranog Red Bulla.

“Zvona za uzbunu su se oglasila, konkurencija je sve bliže. Ako se oglase na vrijeme onda možete nešto učiniti. Ako samo sjedite, što mi ne pokušavamo činiti, tada gubite. Ono što ćemo mi raditi je nastavak razvijanja ovogodišnjeg bolida”, rekao je Lauda.

Austrijanac se nada da je Williamsov prvi startni red s Red Bull Ringa i treće i četvrto mjesto iz nedjeljne utrke bio izuzetak i da će se stvari vratiti na staro na Silverstoneu između njegovih vozača Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga.

“Između njih je velik razmak, u to nema sumnje, jer utrka u Montrealu bila je katastrofa za Hamiltona. Ali on će se nastaviti boriti, ne brinite. Zbog rezultata iz Austrije i razlike u bodovima Hamilton će uoči Silverstonea biti motiviraniji. Radujem se dobroj utrci na Silverstoneu između njih dvojice, nadam se da nitko drugi neće doći između njih. To moramo izbjeći.”

Izvor: GP1.hr