sport

Leclerc oduševljen pohvalama

Debitant u Formuli 1, Charles Leclerc, kaže da je oduševljen pozitivnim kritikama od Sebastiana Vettela, Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga nakon impresivnog ulaska u sezonu.

Aktualni prvak Formule 2 i Ferrarijev junior se ove sezone pridružio Sauberu i odveo je svoju momčad prvi put u bodove u dvije uzastopne utrke u Azerbajdžanu i Španjolskoj.

Za Leclerca mnogi tvrde da je buduća zvijezda Formule 1, a izjavama su se pridružili i četverostruki prvaci Vettel i Hamilton.

Kada su ga pitali za komentare, Leclerc je izjavio da je dobio ogromno samopouzdanje zbog riječi dvojice od najboljih vozača u Formuli 1. Pohvalili su ga također i prvak iz 2016., Nico Rosberg i viceprvak 2008., Felipe Massa.

“Osjećaj je nevjerojatan. I Nico, kada sam bio skupa s njime na F1 Live, pričao je veoma pozitivno o meni,” rekao je Leclerc.

“Naravno, bio sam pored njega i bilo bi vrlo teško reći nešto loše o meni! Ali svejedno je rekao mnogo dobrih stvari, Felipe isto.”

“Ali kada imate četiri vozača s toliko odličja i nagrada koji pričaju o vama i govore pozitivne stvari, to je stvarno odlično čuti.”

“S druge strane, pokušavam ne slušati mnogo i fokusirati se na posao i stvari s kojima bih se poboljšao.”

“Ali uvijek je posebno čuti pozitivne stvari od tih vozača.”

Izvor: GP1.hr