sport

Palmer nije zabrinut zbog Ocona

Jolyon Palmer kaže da nije zabrinut zbog glasina koje govore kako je Esteban Ocon kandidat za vozačko mjesto u Renaultu 2017. godine.

Ocon je dio Renaultove postave iako se u DTM seriji utrkuje za Mercedes. Mladi Francuz također na sezonskom testu u Silverstoneu vozi Mercedesov bolid. Ocon je nedavno rekao kako je prerano govoriti o mjestu u Renaultu, a Palmer kaže kako je fokusiran samo na to da se dokaže ove sezone.

“Stvarno ne marim za ono što on radi. On je u Mercedesu, a to je drugačija liga u odnosu na ono što mi radimo. Nisam zabrinut zbog Estebana ni na koji način. Poznajem ga dobro i on je član momčadi. Nisam zabrinut zbog mjesta, fokusiram se samo na ono što ja radim,” rekao je Palmer.

“Iskreno, fokusiran sam na poboljšanje bolida jer mislim da, ako poboljšamo bolid, onda mogu i ja pokazat što mogu. Posebno ako možemo doći u Q2 ili u borbu za bodove. Onda imam pravu šansu pokazati da mogu osvajati bodove i da mogu ići protiv najboljih. Ništa drugo me ne zabrinjava, odlično je da imamo dosta mladih vozača,” dodao je.

Izvor: GP1.hr