Vijesti

Audi A6 i A7 još atraktivniji

Audi A6 AvantAudi je napravio A6 i A7 Sportback modele još ekskluzivnijima. Vanjština modela postala je nešto oštrija, dok svi modeli uključuju unaprjeđenja unutrašnjosti i nove stavke opreme. Ova nadopunjena obitelj limuzina uskoro će se moći naručiti u cijelom svijetu. Isporuke će krenuti u ljeto.

Kvaliteta, dizajn i tehnologija – to su ključni argumenti prodaje za Audijeve limuzinske modele. S početkom nove modelne godine marka provodi unapređenja svoje game. Izvana, promjene prednjeg kraja ističu vodoravnu liniju automobila: Audi A* i Audi A6 Avant uključuju konture koje okružuju otvore za zrak u novom prednjem spojleru te prečke u crnoj sjajnoj boji koje vodoravno dijele poprečne ventilacijske rešetke. Bočni prag i stražnji branik također su oštrije izvedeni. Novi difuzor predstavlja završni detalj donjeg dijela stražnjeg kraja.

LED osvjetljenje predstavlja novinu u unutrašnjosti i prtljažniku nadopunjenih modela A6 i A7, zajedno s odgovarajućim S modelima. Kao opciju, Audi nudi nove umetke u aluminij Ellipse srebrnoj boji te od drveta breze s finim zrncima u prirodnoj agate sivoj boji.

U ponudi su i opcije koje u modele A6 i A7 unose još više povezivosti i zabave. Audijevo sučelje za pametne telefone prebacuje prilagođene okoline Apple Car Play i Android Auto aplikacija na zaslon MMI sustava. Druga nova značajka Audi phone box sustava u modelima A6 i A7 je funkcija induktivnog punjenja, za punjenje odgovarajućih bežičnih telefona prema Qi standardu. Kako bi putnici na stražnjim sjedalima bili zabavljeni tu su dva Audijeva tableta koji se spajaju s automobilom i također se mogu koristiti izvan njega. Ova oprema također predstavlja novost u S modelima.

Ova nadopunjena Audijeva obitelj uskoro će se moći naručiti u cijelom svijetu. Isporuke će započeti u ljeto.

Tags: / / /