sport

Brown: Honda troši koliko god treba

McLarenov šef Zak Brown kaže da njegova momčad uz Hondu radi sve što mogu kako bi osigurali konkurentne bolide na VN Australije i ostalim utrkama.

Kvarovi tijekom predsezonskih testiranja ograničili su Fernanda Alonsa i Stoffela Vandoornea u ostvarivanju planova za testiranje u Barceloni i još jednom sezonu doveli pod upitnik.

Od tada, postoje glasine kako McLaren razmišlja o ponovnom partnerstvu sa Mercedesom kao dobavljača pogonskih jedinica, ali Brown tvrdi da će Honda i dalje koristit svoje izvore kako bi popravila dugoročne probleme.

“Imamo partnerstvo sa Hondom i zajedno pokušavamo naći najbolju dugoročnu strategiju, ali trebamo i brze rezultate. Zato ću šutjeti o rješenjima do kojih smo došli sa Hondom. Kvarove moramo brzo riješiti, pa gledamo različite načine kako to učiniti. Imamo i druge partnere koji očekuju rezultate. Moramo se brinuti o partnerstvu sa Hondom, ali isto tako i sa Chandonom, NTT-om, Johnnie Walkerom i SAP-om. Iza nas je duga povijest sa Hondom koja troše koliko god treba. Predani su i zato su pravi partneri za nas. Samo imamo tehnički promašaj kojeg moramo popraviti jako brzo,” rekao je Brown.

Izvor: GP1.hr