Vijesti

Citroën i Medvjedi nose ružičasto

Citroën Hrvatska, klupski partner KHL Medveščaka i Zagrebački Medvjedi aktivno su se uključili u obilježavanje međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke u listopadu kako bi svoje navijačice, ali i sve žene u Hrvatskoj i svijetu potaknuli na pravovremene preglede i testiranja s isključivim ciljem prevencije oboljenja od raka dojke.

Citroën, vjerni klupski partner, pridružio se ovogodišnjoj akciji Medvjeda u kampanji ”Ružičasti listopad”, koja je isključivo informativnog i edukativnog karaktera.  U znak podrške svojim navijačicama i s namjerom da ih podsjete na važnost redovitih pregleda i prevencije oboljenja, hokejaši Medveščaka će tijekom mjeseca listopada na utakmicama KHL prvenstva na dresovima imati ušivene ružičaste vrpce. Naime, ružičasta boja je zaštitna boja kampanje kojom se u cijelom svijetu obilježava međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke.

Medvjedi će tijekom “Ružičastog listopada” voziti posebno oslikane modele Citroën DS3 Cabrio, ali i sudjelovati u brojnim informativnim i edukativnim akcijama kako na svojim utakmicama tako i u slobodnim danima. Medveščakov glasnogovornik ovosezonske kampanje “Ružičasti listopad” je napadač Ryan Vesce.

Citroën tako petu godinu zaredom nastavlja uspješnu suradnju  s KHL Medveščak i u ovoj – prvoj KHL sezoni.  Službeno vozilo Medvjeda je Citroën, a tijekom ”Ružičastog listopada”, modeli Citroën DS3 Cabrio imati će istaknutu ružičastu vrpcu.

“Citroën se priključuje ovom projektu koji podizanjem osviještenosti o ovoj bolesti nastoji upoznati žene sa simptomima radi eventualnog ranog otkrivanja, te pružiti potporu ženama koje žive s tom bolešću. Iznimno je bitno ukazati na važnost samopregleda u prevenciji i liječenju svih zloćudnih bolesti, a posebno raka dojke.”, izjavila je Gordana Brlek, direktorica marke Citroën.