Vijesti

Citroën jača partnerstvo s klubom Paris Saint-Germain

Citroën proširuje svoje partnerstvo s klubom Paris Saint-Germain i produljuje ga do lipnja 2017. Službeni partner profesionalnoga muškog nogometnog kluba, Citroën, obnavlja taj angažman, ali ide i korak dalje: partnerstvom sa ženskim nogometnim i muškim rukometnim klubom. Taj novi potez jača vezu dviju marki započetu u srpnju 2011. Vezu koju pokreću strast i želja za pobjedom.

Philippe Narbebur, direktor marke Citroën Francuska i Jean-Claude Blanc, glavni direktor kluba Paris Saint-Germain, potpisali su prošli tjedan ojačan i proširen partnerski ugovor za predstojeće godine.

“Iznimno smo ponosni zbog produljenog i poboljšanog ugovora s Paris Saint-Germainom. Njime smo istaknuli vrijednosti kojima obje marke teže: strast, ambiciju i ljubav prema izazovima.”, rekao je Philippe Narbeburu.

“Proširenje partnerstva s markom Citroën na rukomet i ženski nogomet jasan je dokaz pouzdanosti našeg projekta i snage marke Paris Saint-Germain. Raduje nas neprekidna suradnja s priznatom francuskom markom koja nas svakodnevno prati već tri godine.”, izjavio je Jean-Claude Blanc.

PSG jedan je od najprestižnijih europskih klubova. Prošle se sezone dokazao na državnoj razini s dva naslova prvaka, u muškom nogometu i rukometu, te obećavajućim drugim mjestom u ženskom nogometu.

Tags: /