Vijesti

Fiat 500L Beats Edition

Fiat 500L je svega nekoliko mjeseci nakon lansiranja zabilježio izvrsne prodajne rezultate. Tako je prošle godine, sa 17,2 % zauzeo vodeću poziciju u tržišnom segmentu, pridruživši se modelu 500, koji je neprikosnoveni lider u svom segmentu u Europi. Ponukan uspjehom modela, a na osnovu pozitivnih iskustava s manjim modelom 500, Fiat je za 2014. godinu proširio ponudu modela 500L posebnom edicijom Betas Edition.

Fiat 500L Beats Edition je plod suradnje Fiata i tvrtke Beats by Dre, koja bilježi najveći rast među proizvođačima audio uređaja, prvenstveno slušalica, koje su postale nezaobilazan modni dodatak. Baziran na najnovijem modelu 500L Trakking, koji u samo 3 mjeseca od početka prodaje zauzima 15 % ukupne prodaje modela 500L u 2013. godini, 500 L Beats Edition donosi atraktivne elemente dizajna i, naravno, poseban audio sustav, što čini ovu ediciju iznimno atraktivnom.

Fiat 500L Beats Edition nudi se u mat srebrno-crnoj kombinaciji i sjajnoj crno-srebrnoj, dok diskretni crveni detalji dodatno podižu vizaualni dojam, što je u potpunosti u skladu s logotipom tvrtke Beats by Dre.

Bogato opremljen (unutrašnjost u kombinaciji koža-tkanina, dvozonski klima uređaj, navigacija, senzori za parkiranje, kamera za vožnju unatrag, senzori za svjetla, kišu…), s dodatkom 520 W snažnog Beats by Dre audio sustava, Fiat 500L Beats Edition nalazi se na samom vrhu trenutne ponude modela 500L, koja je za 2014. proširena i ponudom motora. Od sada su, uz prije ponuđene motore, dostupni 1,4-litreni turbo benzinski i 1,6-litreni turbo diesel motor snage 120 KS. Novi motori zadovoljavaju Euro 6 ekološku normu i nude izvrsne performanse za ovu kategoriju vozila, uz nisku potrošnju i emisiju štetnih plinova.