sport

Force India i Smirnoff potpisali sponzorski ugovor

Force India Smirnoff

Force India, momčad koja je trenutno treća u konstruktorskom poretku, i ruski alkoholni gigant Smirnoff, koji se specijalizira za vodku, potpisali su sponzorski ugovor. Kao centar partnerstva se spominje odgovorna konzumacija, a Smirnoff će koristiti svoju poziciju kako bi iznio poruku “Kad piješ, ne vozi.”

Vijay Mallya, vlasnik Force Indije, je izjavio:

“Fantastično je vidjeti da se Smirnoff uključuje u svijet Formule 1. Oni su globalna marka i pružamo im dobrodošlicu u obitelj Sahara Force Indije. Kao momčad, oduvijek smo miješali profesionalizam na stazi i odlično slavlje van nje, a naše parnerstvo sa Smirnoffom pojačava te vrijednosti. Kako napredujemo na stazi, Smirnoff je idealni pomagač u proslavi tih trenutaka i za otvaranje sporta novim fanovima.”

Matt Bruhn, direktor Smirnoffa, je dodao:

“Volimo priču Force Indije, kao i njihovu sposobnost da komuniciraju s nama o odgovornosti i najboljoj izvedbi. Ova momčad mijenja način na koji doživljavamo utrkivanje i tjeraju ustoličene na bolje. Oduševljeni smo što ćemo približiti fanove akciji te se zabaviti s ovom energičnom i zanimljivom momčadi.”

Logo Smirnoffa će se na VN Španjolske pojaviti na stražnjem krilu, na vrhu šasije i na odijelima i kacigama vozača, a na ključnim utrkama će se nalaziti na bočnim usisnicima.

Izvor: GP1.hr