sport

Fotograf prodaje Schumacherovu sliku za milijun eura?

U jednom trenutku u svojoj veličanstvenoj karijeri, Michael Schumacher bio je jedan od najfotografiranijih sportaša u povijesti. Nakon skijaške nesreće koja se dogodila 2013. ne postoji ni jedna fotografija Michaela. No nedavno se pojavila informacija kako nepoznati fotograf posjeduje fotografiju Nijemca, te navodno za nju traži milijun eura.

Mundo Deportivo prenosi da je neidentificirana osoba pokušala prodati fotografije Schumachera koji se trenutno nalazi u obiteljskoj kući u Švicarskoj, gdje je pod stalnim nadzorom vlastitog tima doktora. Prema neslužbenim informacijama prenose kako je Nijemac u jako lošem fizičkom stanju do neprepoznatljivosti.

Zbog velikog interesa javnosti koja želi vidjeti u kakvom je stanju Schumacher, obitelj je poduzela posebne mjere opreza i sigurnosti. Obitelj kaže kako se na sve moguće načine bore protiv paparazzija koji pokušavaju doći do fotografije Michaela. Kažu kako su nedavno imali slučaj gdje su paparazzi upravljali letećim dronovima opremljenim kamerama na njihovom privatnom posjedu.

Bunte Magazin koji je prošle godine tvrdio da Nijemac može hodati i pomicati ruke, obitelj Schumacher je uspješno tužila na sudu. Obitelj i bliski prijatelji jedini su koji znaju trenutačno stvarno stanje Michaela.

Glasnogovornica obitelji Schumacher, Sabine Kehm, na ove glasine izjavila je:

”Zdravlje Michaela nije stvar javnog interesa.”

Izvor: GP1.hr