sport

Gutierrez opovrgnuo svađu s Steinerom

Esteban Gutierrez odbacio je da se odnos s Haasom polako narušava nakon što je imao raspravu sa šefom momčadi, Guntherom Steinerom, na VN Brazila.

Momčad je nedavno potvrdila da će Meksikanca iduće godine zamijeniti Kevin Magnussen i to izgleda nije najbolje sjelo Gutierrezu koji se ‘otresao’ na šefa momčadi.

Snimka s prijenosa pokazuje da je Steiner uhvatio Meksikanca za ruku nakon što je Gutierrez bacio svoje rukavice. Međutim, Gutierrez ne pridaje tome veliku pažnju.

“Bio sam jako ljut zbog situacije, ali nisam bio na nekoga ljut. Jednostavno je bilo pogrešno vrijeme i smijali smo se poslije toga. Izgledalo je kao da se dogodilo nešto ozbiljno, ali ništa takvo,” rekao je Gutierrez.

Meksikanac je morao odustati iz utrke zbog tehničkog problema samo nekoliko dana nakon što je rekao da nije pravedno da napušta Haas. Njegove opcije su sada Sauber ili Manor pa čak i vraćanje u Ferrari u ulogu rezervnog vozača.

“Bio sam ljut zbog situacije jer je isto kao i cijele godine. Nije dobro da je tako, ali nikad neću odustati,” dodao je Meksikanac koji će u Abu Dhabiju voziti svoju posljednju utrku za Haas.

“Odradit ću posao najbolje što mogu. Ja sam profesionalac i želim sve najbolje momčadi. U karijeri još imam vremena ispred sebe i želim ostaviti momčad u dobroj poziciji,” zaključio je.

Izvor: GP1.hr