sport

Hamilton: Valtteri, dobro došao u momčad!

Trostruki svjetski prvak, Lewis Hamilton, pozdravio je dolazak novog momčadskog kolege Valtterija Bottasa u momčad Mercedesa.

Britanac je tako poželio dobrodošlicu Fincu putem Twittera, a još je ranije ‘upozorio’ budućeg momčadskog kolegu kako neće imati nimalo lagan posao.

“Ako ne možete izdržati pritisak, ne dolazite. Vozaču koji dolazi rekao bih da ne bude prestrašen zbog momčadi u koju dolazi. Zanima me tko će biti moj novi momčadski kolega i poštivat ću bilo koga tko dođe,” rekao je Hamilton.

“Nikad nisam trebao momčadskog kolegu koji će me pritiskati, ali što je bolji vozač, to je bolje za mene kada završim ispred njega. Morate imati dobre vrijednosti kako bi prezentirali momčad na pozitivan način. Dobra radna etika i konzistentnost kako bi osvojili konstruktorski naslov.”

“Mogu dovesti vozača kojeg god žele. Dovedite Sebastiana (Vettela), Fernanda (Alonsa), dovedite koga god želite. Nema veze tko je to. Utrkivat ću se s njima jer sam ovdje da to radim,” dodao je Hamilton ubrzo nakon objave o umirovljenju Nice Rosberga.

Welcome to the Team, Valtteri! https://t.co/Tyi9UbJn22

— Lewis Hamilton (@LewisHamilton) January 16, 2017

Izvor: GP1.hr