sport

Massa: Nadogradnje za Maleziju nisu spremne

By Vedran Kristić

Felipe Massa, Williams media

Iako je momčad Williamsa u Australiji izgledala vrlo dobro, s Bottasom koji je unatoč udarcu u zid završio na 5. mjestu, ekipa iz Growea se nadala smanjiti zaostatak za vodećim momčadima zahvaljujući nadogradnjama za VN Malezije. Međutim, Felipe Massa kaže kako poboljšanja neće biti spremna ovog vikenda.

“Straga nam nedostaje downforcea. Radimo kako bi to poboljšali. Dijelovi nisu spremni za ovu utrku, tako da manje-više imamo isti bolid kao u Australiji. Ovo je drugačija staza pa tek trebamo vidjeti kako će se bolid ponašati ovdje, ali dajemo sve od sebe u tvornici kako bi napredovali. Postoje područja koja trebamo poboljšati i siguran sam da će bolid biti bolji”, rekao je Brazilac.

Zato će za Kinu Williams imati spreman veći paket nadogradnji nego što je to bilo planirano. Massa se nada velikom pomaku.

“Do Barcelone ćete vidjeti razna poboljšanja i različite rezultate, kako drugih tako i nas. Naporno radimo kako bi imali veliki paket za Kinu i nadamo se da možemo biti konkurentni kao što smo bili u Australiji.”

Izvor: GP1.hr