sport

Massa: Propustili smo priliku za postoljem

Felipe Massa, Williams media

Felipe Massa vjeruje da Williams više nije u poziciji u kojoj je bio na početku sezone te je priznao da su mu najbolji izgledi za postoljem iskliznuli iz ruku. U Australiji je utrku završio već u prvom zavoju dok mu je sigurnosni automobil pokvario šanse u Bahreinu.

“U Australiji sam imao najbolju priliku, ali tamo se nisam utrkivao pa sam propustio veliku priliku da budem na postolju. Možda i više nego u Bahreinu. Tamo sam se cijelu utrku borio za treće mjesto i onda nas je spriječio sigurnosni automobil. Bez njega smo mogli završiti ispred oba Red Bulla i možda jedne Force Indije, ne znam i za drugu jer su oni ionako imali taktiku od dva zaustavljanja u boksu. Nadam se da ću opet imati priliku boriti se za postolje”, rekao je Brazilac.

Unatoč tome, Massa je uvjeren da će poboljšanja koja je Williams spremio za Kinu ekipi pomoći da se vrate u poziciju na kojoj su bili početkom sezone.

“Treba nam više stabilnosti straga. Imamo nove dijelove za ovu utrku za koje se nadam da će funkcionirati. Na prošloj utrci nismo imali spremna poboljšanja za razliku od drugih ekipa pa smo vidjeli kako su nas sustigli. Ako budemo iskoristili sve što imamo, mislim da ćemo vidjeti i naš napredak.”

Izvor: GP1.hr