Vijesti

Novi Aygo x-cite

Toyota AYGO x-citeToyota predstavlja najnoviji Aygo x-cite, ograničenu seriju za 2016. godinu, ekstravagantni model, koji će ovoga proljeća osvježiti našu ponudu.

Novo izdanje Aygo x-cite  žute boje, u kombinaciji s crnim umetcima na prednjoj “X” masci i stražnjem odbojniku, te na prednjem odbojniku i zrcalima donosi i 15 ” naplatke u sjajnoj crnoj boji sa crnom značkom.

Novi Aygo x–cite je dostupan samo kao Bi-tone varijanta čiji krov – u boji različitoj od boje vozila- doprinosi dinamičnom i prepoznatljivom izgledu.  Iznutra se dizajnerska tema nastavlja žutim akcentima na bočnoj liniji i jastucima sjedala, umecima otvora za ventilaciju , na ručici mjenjača presvučenoj kožom i na tepisima. Instrument ploča, središnja konzola i mjenjača okruženi su atraktivnim umecima, dok su ručke vrata kromirane.

X- cite dolazi opremljen sa 7 ” zaslonom u boji, x -touch multimedijskim sustavom standardno, nudeći tako kombinaciju najnovije multimedije i praktične tehnologije.

Integrirani sustav nadzora putem stražnje kamere, može pomoći vozaču prilikom parkiranja ili manevriranja na malom prostoru. Sustav se aktivira kad god se mjenjač prebaci u poziciju za vožnju unatrag, na način da se na x -touch zaslonu od 7’’ prikazuje snimak stražnje kamere tj, područja iza automobila, te linije vođenja vozila. Aygo trocilindrični jednolitreni VVT-i benzinski motor sukladan je Euro-6 normi, te  ima potrošnju goriva od svega 3,8 l / 100 km i emisiju CO2 od samo 88 g / km. Može se kombinirati s ručnim mjenjačem ili ‘x -shift ” automatiziranim ručnim mjenjačem.