Vijesti

Novi Hyundai i10 u Hrvatskoj

Hyundai i10Hyundai Motor je nastavio dalje graditi svoj uspjeh postignut u A segmentu s novom generacijom i10, modelom koji je dizajniran, projektiran i izrađen u Europi, za europske kupce. Novi model upotpunjuje Hyundaijevu gamu vozila razvijenih za Europu, a također predstavlja i nove standarde u A segmentu, te donosi prostor, razinu udobnosti i sigurnosti iz višeg segmenta te sofisticirani dizajn izvana i iznutra.

Pod utjecajem Hyundaijeve filozofije dizajna ‘fluidne linije’, nova generacija i10 ima dotjerane i izražene linije koje naglašavaju prirodni atletski stav modela koji je duži, širi i niži u odnosu na njegovog prethodnika.Nove dimenzije su odraz iskustva vožnje koje je razvijeno kako bi zadovoljilo europske sklonosti. Premještene i prilagođene komponente rezultiraju većom karoserijom i kontrolom kotača, pružanjem veće uključenosti vozača i udobnosti vožnje usporedive s automobilima iz viših segmenata.

Veća karoserija nove generacije i10 daje jednu od najprostranijih putničkih kabina na tržištu, kao i najveći prtljažnik u klasi, od 252 litre. Dostupno je do 1046 litara kada se preklope stražnja sjedala, što je također najbolja vrijednost u klasi. Nova razine kvalitete završne obrade vidljiva je u unutrašnjosti, dok se postignuta razina udobnosti i sigurnosne opreme obično nalazi u daleko skupljim i većim vozilima.

Nova generacija i10 dolazi s tvorničkim jamstvom u trajanju 5 godina, bez ograničenja prijeđenih kilometara. Najbolji paket u industriji također uključuje i pomoć na cesti i pet godina provjera stanja vozila, koje se pruža širom Europe po prvi put na Hyundaijevom modelu A segmenta.

Početna cijena je 79.990 kn, a početak prodaje u Hrvatskoj obilježen je posebnom edicijom Go Brasil. Radi se o ptpuno opremljenom vozilu (automatski klim auređaj, alu naplatci, LED dnevna svjetla, sražnji parkirni senzori, tempomat…) po cijeni od 83.990 kn za model s jednolitrenim motorom, odnosno 87.178 kn za model s motorom zapremine 1,2 l.

Tags: /