Vijesti

Novi SEAT Leon ST od sada i na hrvatskom tržištu

Novi SEAT Leon ST, treći član obitelji Leon, kombinira mladenački, dinamičan dizajn i preciznost rukovanja srodnih modela s iznimnom praktičnošću. Kao i svaki Leon, ST se ističe visokom razinom izrade i premijskim materijalima. Prtljažni prostor kompaktnog karavana nudi raznolikost i funkcionalnost. Njegov kapacitet je 587 litara, a povećava se na 1.470 litara, kada se preklope nasloni stražnjih sjedala.

“Više nije potrebno birati između sportskog i praktičnog. Novi Leon ST nudi oboje. Svojim sportskim izgledom, iznenađujućom praktičnošću i najmodernijom tehnologijom Leon ST postavlja novi standard u klasi kompaktnih karavana – i to po vrlo prihvatljivoj cijeni. Kao i već vrlo uspješni Leon i Leon SC, novi ST je savršeni predstavnik vrijednosti marke SEAT.”, izjavio je Jürgen Stackmann, predsjednik i generalni direktor tvrtke SEAT S.A.

Paleta najmodernijih motora iznimno je velika, a pokriva spektar snage TDI i TSI motora od 63 kW (86 KS) do 135 kW (184 KS).

“Novi Leon ST savršeno kombinira SEAT DNA s funkcionalnošću i raznolikošću. Leon ST nudi jednako dinamičan užitak u vožnji zbog kojega je Leon već stekao odličan ugled.” rekao je dr. Matthias Rabe, potpredsjednik odjela za istraživanje i razvoj tvrtke SEAT S.A.

Početna cijena je 121.727 kn.

Tags: /