sport

Red Bull odbacio tvrdnje da dolazi Allison

Red Bull je odbacio glasine da će im se priključiti James Allison.

Allison, nakon što mu je u ožujku preminula supruga, napustio je Ferrari i Italiju sredinom sezone te je od tada povezivan s mogućim prelaskom u Renault, McLaren i Red Bull.

Posebno je atraktivna bila glasina o mogućem prelasku u austrijsku momčad koja navodno traži top tehničkog genija koji će zamijeniti Adriana Neweyja.

Međutim, Helmut Marko je odbacio sve navode.

“To je krajnja besmislica. Ne pregovaramo s njim. Mislimo da će on vjerojatno otići natrag u Enstone, u Renault,” rekao je Marko.

Allison je povezivan s tri momčadi, a Renault i Red Bull su već požurili odbaciti te tvrdnje. Jedino to još nije učinio McLaren pa bi to možda moglo značiti da stvarno i jesu u razgovoru s Britancem.

Također, nedavno se pojavila i glasina da bi James Key mogao napustiti Toro Rosso te se preseliti u Williams iz kojeg u mirovinu odlazi Pat Symonds.

Marko ne odbacuje tu glasinu, ali Symonds da.

“Pročitao sam to. Bio sam zapravo dosta iznenađen. Podsjetilo me to na Marka Twaina koji je rekao da su glasine o njegovom odlasku uveliko pretjerane. Mislim da imam isti pogled na svoju mirovinu,” rekao je Symonds.

Izvor: GP1.hr