sport

Red Bull produžio partnerstvo s TAG Heuerom do 2018.

Momčad Red Bulla, objavila je kako su produžili ugovor sa TAG Heuerom za sljedeće dvije sezone. Uspkros prošlogodišnjoj, lošoj sezoni za Renaultove motore, Red Bull je nastavio koristiti francusku opremu, ali pod imenom TAG Heuer.

Red Bull je prošle godine uspio dogovoriti zaseban ugovor s proizvođačem satova, a suradnja se pokazala uspješnom nakon samo pet utrka kada je Max Verstappen u svom debiju za Red Bull, ostvario prvu pobjedu na VN Španjolske.

”Vrlo sam zadovoljan što smo danas dogovorili nastavak suradnje s TAG Heuerom. Red Bull i TAG Heuer su brendovi koji dijele zajedničku strast za utrkivanjem. To je ono što čini temelje ovog partnerstva. Moto TAG Heuera glasi: ‘Nemoj se slomiti pod pritiskom’, to je upravo moto svih nas u Red Bull Racingu. Radujemo se nastavku suradnje s TAG Heuerom,” izjavio je šef momčadi, Christian Horner.

Red Bull i Toro Rosso već su ranije ove godine potvrdili da će Renaultove motore koristiti do 2018., a to znači da će naredne dvije sezone isti motor sadržavati dva imena.

Izvor: GP1.hr