Vijesti

Renault Mégane Coupé-Cabriolet – redizajn za 2014.

Nakon modela Mégane, Mégane Coupé i Mégane Grandtour, model Mégane Coupé-Cabriolet dobio je nove crte lica obitelji Renault.

Njegov dinamičan, elegantan stav dodatno je naglašen novim odbojnikom koji krasi veći Renaultov znak na sjajnoj crnoj podlozi. Uz to je, poput ostatka Renaultove ponude, Mégane Coupé-Cabriolet postao dostupan s multimedijskim sustavom Renault R-Link, uz doplatu ili kao dio serijske opreme, ovisno o inačici. Riječ je o posve povezanom sustavu s elegantnim ekranom dijagoneale 18 cm, kromiranog okvira kojim se upravlja upravljačem na središnjoj konzoli.

Mégane Coupé-Cabriolet i dalje ima najveći panoramski stakleni krov u klasi. Fiksirani stakleni štitnik od vjetra, jedinstven u klasi, smanjuje vrtloženje zraka i pruža najveću moguću ugodu putnicima na brzinama do 90 km/h. Novi Mégane Coupé-Cabriolet može se naručiti i s opcijskim sklonjivim mrežastim štitnikom koji putnicima na prednjim sjedalima, kada putuju sami, pruža dodatnu zaštitu od udara zraka na svim brzinama.

Mégane Coupé-Cabriolet sklapa se u Renaultovoj tvornici Douai u Francuskoj uz Renault Scénic, Grand Scénic i Scénic Xmod.