sport

Ricciardo: Moj cilj je postolje u Australiji

Red Bullov vozač, Daniel Ricciardo, kaže kako mu je cilj završiti na postolju u svojoj domaćoj utrci VN Australije, u Melbourneu. Australac je imao priliku jednom slaviti na postolju u Australiji, ali nakon utrke je diskvalificiran.

”Moj cilj je završiti na podiju. Stvarno mi je to želja i nadam se da će se ostvariti. Ali neću se previše nadati. Samo ću otići tamo potpuno pripremljen i dati sve od sebe,” rekao je Ricciardo.

Mnogi su uvjereni da Red Bull nije u potpunosti pokazao mogućnosti svog novog RB13. Pretpostavlja se da Red Bullov dizajnerski ‘genij’ Adrian Newey, ima još puno trikova u rukavu. Red Bull bi pravu snagu tek trebao pokazati na prvom trkačem vikendu sezone u Australiji.

”Jako puno smo napredovali preko zime i spremni smo za novu sezonu. Mislim da smo što se tiče proteklih nekoliko sezona, ove sezone najspremniji. Cilj mi je biti najpripremljeniji od svih, a vjerujem da to i jesam.”

”Ove sezone sigurno je da morate biti fizički potpuno pripremljeni, ako izlazite u noćne provode i ne posvećujete svoje vrijeme fizičkoj pripremi, to će se ove godine definitivno vidjeti,” dodao je Daniel.

Izvor: GP1.hr