Vijesti

Sébastien Ogier osigurao titulu Prvaka WRC-a

Zahvaljujući rezultatu na Francuskom rallyu 6. listopada, Sébastien Ogier ima dovoljnu bodovnu prednost za, po prvi puta u svojoj karijeri, osvajanje naslova Svjetskog prvaka u rallyu (WRC).

Sa šest pobjeda, dva druga mjesta i devet brzinaca, Sébastien je sa svojim suvozačem Julienom Ingrassiom odvezao gotovo savršenu sezonu u automobilu Volkswagen Polo WRC. Na Francuskom rallyu osvojio je treće mjesto i time osigurao naslov Svjetskog prvaka za 2013. Bila mu je ovo ukupno deveta sezona u WRC-u, prva s Volkswagenom i konačno titula prvaka.

Sébastien Ogier je ambasador TAG Heurea za naočale i satove zadnje tri godine te je sudjelovao u razvoju sunčanih naočala, podijelivši iskustvo raznih vremenskih uvjeta tijekom sezone WRC-a, s ciljem stvaranja naočala koje se mogu nositi u svim uvjetima.

“Čestitao bih Sébastienu na osvajanju titule Prvaka WRC-a! U TAG Heueru smo stvarno ponosni što smo mu partneri zadnje tri godine. Ostvario je izvrsnu sezonu i demonstrirao vrijednosti koje dijelimo: performanse i strast!”, rekao je Stéphane Linder, predsjednik TAG Heuera.