Vijesti

Škoda proizvela 18-milijunto vozilo

ŠKODA SUPERB CombiŠkoda Auto je proizvela svoj 18-milijunti automobil od početka proizvodnje vozila 1905. godine. Jubilarni auto, Škoda Superb Combi u Candy-bijeloj boji, sišao je s trake u Škodinoj tvornici Kvasiny u nazočnosti predsjednika Uprave Škoda Bernharda Maiera, člana Uprave Škoda za proizvodnju Michaela Oeljeklausa i predsjednika sindikata KOVO, Jaroslava Povšíka.

Novi predsjednik Uprave Škoda Bernhard Maier iskoristio je priliku da po prvi put razgleda Škodinu proizvodnu lokaciju u istočnoj Češkoj.  “Kvasiny je mjesto s velikom tradicijom i izvanrednim timom. Odmah se osjeti s kojim oduševljenjem ljudi ovdje rade. Ovdje se proizvodnja automobila živi i još efikasnije obavlja uz uzornu kvalitetu. Danas imamo 18 milijuna razloga da budemo ponosni na učinak naših ljudi. Bez njih bi uspjeh marke Škoda bio nezamisliv.”, rekao je Maier.

“18 milijuna proizvedenih vozila je enormno velik broj. Ovaj jubilej zorno ističe koliku kompetenciju kolegice i kolege u Škodi imaju u području proizvodnje automobila i s koliko velikim angažmanom se već više od 120 godina  zalažu za uspjeh marke.”, rekao je predsjednik sindikata KOVO, Jaroslav Povšík.

Tags: /