Vijesti

Split i Splitsko-dalmatinska županija odabrani za svjetsku prezentaciju motocikla Yamaha MT-09

U snažnoj konkurenciji Split i Splitsko-dalmatinska županija odabrani su za svjetsku prezentaciju motocikla Yamaha MT-09 na kojoj će sudjelovati više od 250 novinara iz 38 europskih zemalja, Brazila, SAD-a i Australije. Testne vožnje novinara odvijat će se od 29. kolovoza do 11. rujna u grupama po 20 gostiju koje će se svakodnevno izmjenjivati unutar pažljivo pripremljenog 24-satnog programa.

Organizacija ovog događaja je od velikog značaja za promociju grada Splita, županije i Hrvatske. Tijekom boravka gosti će uz testiranje novog motocikla Yamaha MT-09 uživati i izvještavati s lokacija grada Splita, Makarske, Ploča i Vranjica. Svjetska Yamahina prezentacija u gradu Splitu, uz ostale velike događaje posljednjih desetljeća, spada u red najznačajnijih.

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima iz „pera“ novinara, Yamaha organizira veliku “online” (http://www.yamahamotor.hr/nagradnaigra/,) nagradnu igru, “Dark Side” u kojoj će biti 30-tak sretnih dobitnika, a među njima i jedan iz Hrvatske. Oni će među prvima otkriti zašto je MT-09 početak nove ere u dizajnu motocikla! Pobjednik ovog ekskluzivnog “Dark Side” nadmetanja dolazi u Split, 5. rujna, gdje ga očekuju dva noćenja u hotelu s pet zvjezdica te dva uzbudljiva i nezaboravna dana.

Tags: /