Vijesti

Stigao osvježeni Hyundai ix35

Od mjeseca rujna 2013. u ponudi Hyundai modela dostupan je i redizajnirani ix35. Trenutno najtraženiji SUV na hrvatskom tržištu, tri godine nakon lansiranja sada dolazi s osvježenim dizajnom, tehnološkim poboljšanjima i unaprijeđenom učinkovitošću.

Za atraktivniji i upečatljiviji izgled zaslužna su nova LED dnevna svjetla, dok interijer dobiva još kvalitetnije materijale i nekoliko promjena na instrument ploči, a kao novi sigurnosni element dolaze detektori tlaka u gumama. ‘R’ dizel motor kao novost donosi čišću tehnologiju, kao što je recirkulacija ispušnih plinova u niskotlačnom sustavu ispuha.

Hyundai ix35 je iznimno važan za Hyundai u Europi. To je bio prvi model koji je uspio promijeniti percepciju Hyundai marke kod europskih kupaca, stoga niti promjene na redizajniranom modelu nisu velike kako se ne bi narušila njegova velika popularnost. Prepoznatljivog i skladnog ali oštrijeg dizajna, uz poboljšana tehnološka rješenja i bolja vozna svojstva i dalje predstavlja odličan izbor za kupnju.

Na hrvatskom tržištu dostupna su tri motora, benzinski 1.6 GDI snage 135 KS, te dizelski 1.7 CRDi snage 115 KS i 2.0 CRDi sa 184 KS i pogonom na sva četiri kotača. Kupci će moći izabrati između čak četiri paketa opreme, iStart. iLike, iThink i iLove.

Novi ix35 je zadržao i svoju cjenovnu konkurentnost i dostupan je po cijeni od 144.990 kn.

Tags: /