Vijesti

Tokić power days

Tokić Edukacijski CentarU Zagrebu je svečano otvoren Tokić Edukacijski Centar u sklopu Tokić Power Days-a, kućnog sajma alata i servisne opreme tvrtke Tokić d.o.o.

Tokić Edukacijski Centar je otvorio najbolji mladi mehaničar Antonio Buljević (18) iz Splita, koji je ujedno državni prvak školskog natjecanja struke automehaničar za 2014. godinu. Na svečanom otvorenju Tokić Edukacijski Centra brojne uzvanike, partnere, distributere, kupce, zaposlenike i prijatelje tvrtke Tokić pozdravili su: Ilija Tokić, direktor Tokić d.o.o., Ivan Jurčević, voditelj TEC-a, Tokić d.o.o., Bernard Techau, voditelj tehničkih trenera i projekata u inozemstvu, iz obrtničke komore Dortmund (Njemačka) i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Tvrtka Tokić lider je na tržištu auto dijelova u Hrvatskoj, uz konstantan godišnji rast prihoda 15 – 20% . Tvrtka trenutno broji oko 100 poslovnica po čitavoj Hrvatskoj, a mreža se i dalje širi. Ove godine otvorene su nove poslovnice u Đakovu, Virovitici i Drnišu, a uskoro će biti otvorene i nove poslovnice u Dubrovniku, Ogulinu i Varaždinu. Tvrtka trenutno zapošljava 237 djelatnika, od čega je u 2014. zaposleno čak 20 novih.