Vijesti

Volvo “Cloud” rješenja nude potpunu povezanost i dodatnu funkcionalnost

Lansiranjem Sensus Connect sustava, Volvo Car grupacija (Volvo automobili) predstavlja unaprijeđeni sustav zabave i informiranja s navigacijom. Sada Volvo svojim kupcima nudi istinski povezano iskustvo. Servisi temeljeni na “Cloud” tehnologijama omogućavaju vozaču da pronađe i plati parking, otkrije nove restorane, uživa u omiljenoj glazbi i još puno toga.

“Tehnologija bi trebala olakšati život. Zato smo prilikom razvoja Sensus Connect sustava pažljivo slušali želje naših kupaca. Nije sve u ponudi tisuću aplikacija, već onoga što kupcima doista treba.”, ističe David Holecek, Volvo Cars Connectivity Brand Manager.

Potpuno novo iskustvo boravka u automobilu uključuje novosti u svim aspektima putovanja. Desetine tisuća radijskih stanica mogu se slušati u prethodno ugrijanom ili ohlađenom automobilu, što omogućava aktivacija preko mobilnog telefona. Navigacijski sustav nudi ne samo upute do odredišta, nego i uzbudljive Wikipedia informacije o području kroz koje se prolazi kao i informacije o raspoloživom parkirnom prostoru. Park&Pay je prva na svijetu integrirana tehnologija za pronalaženje i plaćanje parkinga iz samog automobila. Aplikacija se temelji na car2infrastructure komunikaciji i pokazuje nove mogućnosti komunikacije automobila sa svojim okruženjem.