Vijesti

Volvo predstavlja luksuzni paket interijera za nove modele

Kada su u pitanju novi modeli Volva za 2015. godinu u težištu pozornosti je bogat izbor mogućnosti za personalizaciju. Kupci budućih XC60, V70, XC70 i S80 modela moći će  značajno unaprijediti interijer novim luksuznim Inscription paketom.

“Inscription paket kupcima nudi kompletno luksuzno uređenje interijera. To je u savršenoj vezi s našim ciljem da Volvo učinimo premium proizvodom.” ističe Anders H. Gustavsson, dopredsjednik VLM Special Products odjela pri Volvo Car grupi.

Inscription paket uključuje posebne presvlake od meke kože, kožom obloženu ploču s instrumentima, premium dekorativne umetke, mekanu kožu na izbočenim površinama kao što je poleđina sjedala, centralni naslon za ruku i naslon za glavu, a tu je i prošiveni Inscription logotip. U bogatoj ponudi posebnih Inscription opcija naći će se detalji od orahovine i crna krovna podstava u nijansi ugljena (za XC60), što će sve stvoriti osjećaj posebne ekskluzivnosti ambijenta unutar Volvo automobila.

Što se tiče vanjštine, Inspription paket donosi tri posebne boje karoserija: Crystal boja bijele perle, Electric srebrna i Ember crna (V70, XC70 i S80), kao i 19-inčne kotače (V70 i S80), odnosno, 20-inčne s deset krakova (XC60).

Volvo Car Group slavi predstojeće izdanje Volvo Ocean Race nautičke ragate za 2014-2015. s posebnom edicijom automobila nadahnutih jedrenjem. Ova edicija slavi najveću svjetsku prekooceansku avanturu. Peta generacija Volvo Ocean Race Edition modela uključuje Volvo V40, V40 Cross Country, V60 i XC60. U isto vrijeme, Volvo predstavlja i V70 i XC70 Edition modele namijenjene kupcima koji žele više dinamičnog izgleda i mogućnosti.

Od modelske 2015. godine, svi novi Volvo modeli moći će se opremiti unaprijeđenim on-board sustavom zabave i informiranja Sensus Connect s navigacijskim sustavom, što će kupcima omogućiti da voze potpuno umrežen automobil. Online servisi temeljeni na „cloud“ tehnologijama omogućavaju vozaču da pronađe i plati parking iz automobila, otkrije nove restorane, sluša omiljenu glazbu, te još puno toga, dok HERE Location platforma omogućava navigaciju uz pomoć 3D mapa. Potpuno nova Connected Service Booking aplikacija govori vozaču kada je vrijeme za servis automobila, te predlaže točan termin odlaska kod ovlaštenog Volvo partnera. Sensus Connect uključuje i moćni Premium Sound sa Harman Kardon audio sustavom s 5x130W pojačalom, sljedećom generacijom Dirac Live softvera za unaprijeđenje zvuka, s mogućnošću spajanja do 12 zvučnika.