sport

Wolff: Mi znamo zašto je Hamilton najplaćeniji vozač

Mercedesov šef momčadi, Toto Wolff, tvrdi da je trostruki svjestki prvak Lewis Hamilton, upravo ono što Formula 1 treba.

Hamiltonu često zamjeraju navijači jer uz vožnju F1 bolida, često je viđen na glamuroznim zabavama, modnim događanjima i u društvu poznatih zvijezda. Wolff ističe da je Hamilton nevjerojatno talentiran vozač i naziva ga vozačkim ‘genijem’.

”On ne samo da je trenutno najbolji vozač na svijetu nego je i vrlo zanimljiva osobnost. On puni stranice tabloida. Da bi postao toliko popularan i cijenjen moraš pružiti i određenu dozu drame koju ljudi vole, a on to odlično radi,” rekao je Toto.

Wolff kaže da mu nije bitan Lewisov način života koji je ispunjen zabavama, noćnim provodima, tetovažama, skupim nakitom, nego njegov talent koji ga oduševljava.

”Vidjeti Lewisa u akciji je nevjerojatno, i ovaj tjedan, fenomenalno. Vidio sam njegove duže simulacije utrke i to je nešto najbolje što sam vidio cijeli ovaj tjedan. Jednostavno, nevjerojatno je koliko vještine i talenta Lewis ima.”

”On je poseban individualac i kada je na svom najvišem nivou, onda je nepobjediv. Kada Lewis daje sto posto od sebe onda znate da je to pravi vozač za vas. Mi znamo zašto je on u tom bolidu i zašto je najplaćeniji vozač,” izjavio je Wolff.

Izvor: GP1.hr