Vijesti

Akcija “Reciklirajte i profitirajte“ produžena do kraja ožujka

Citroën je odlučio produžiti prodajnu akciju “Reciklirajte i Profitirajte” do kraja ožujka. U prodajnoj akciji su novi Citroën C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4.

Kupac jednog od navedenih modela marke Citroën, može tvrtki Citroën ustupiti na recikliranje i uništavanje svoje staro vozilo za koje će mu Citroën odobriti popust na novom vozilu u iznosu do 15.000 kn, ovisno o kojem se modelu radi.

Popust uz otkup starog vozila na Citroën C-Elysée iznosi 15.000 kn, a u akciji je Citroën C-Elysée dostupan već od 79.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 Picasso iznosi 10.000 kn, a u akciji je Citroën C3 Picasso dostupan već od 99.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C3 iznosi do 6.000 kn, a u akciji je Citroën C3 dostupan već od 69.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na Citroën C4 iznosi do 5.000 kn, a u akciji je Citroën C4 dostupan već od 94.900 kn.

Cilj prodajne akcije “Reciklirajte i Profitirajte” je ukloniti sa hrvatskih cesta određen broj starih vozila koja će biti zamijenjena novima. Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki (bez obzira na to o kojem se starom vozilu radi), njegovoj realnoj vrijednosti i stanju, bilo da su registrirana ili ne, za koja kupac novog vozila može dokazati (prometnom dozvolom) da je u njegovom vlasništvu najmanje 3 mjeseca. Vozila se “otkupljuju” kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën u Hrvatskoj.

Budući da stari i neispravan vozni park predstavlja dodatnu opasnost za sve sudionike u prometu, ovom akcijom Citroën Hrvatska utjecat će na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša, obzirom na činjenicu da nova vozila Citroën imaju iznimno nisku emisiju CO2.