Vijesti

Ark Mihelić najbolji distributer marke Citroën u Hrvatskoj

Ark Mihelić nagrađen je za najbolji rezultat u pogledu kvalitete usluge krajnjim kupcima marke Citroën u Hrvatskoj i za najbolji komercijalni napredak u 2013. godini. Direktorica koncesije, gđa. Grozdana Mihelić, nagradu za ovaj značajan uspjeh preuzela je u Parizu, 05. veljače 2014. godine, na svečanosti na kojoj je pretpremijerno predstavljen Citroën C4 Cactus. Na svečanosti na kojoj je otkrioven “automobil koji odgovara na pitanja sadašnjice” bilo je 5.000 uzvanika iz 76 zemalja. Nagrade najboljim distributerima predao je Frédéric Banzet, generalni direktor marke Citroën, koji je podsjetio na važnost kontinuiranog kvalitetnog rada s krajnjim kupcima, što je jedna od ključnih strategija marke Citroën.

Nagrade svake godine dodjeljuju za najbolje prodajno mjesto u pogledu kvalitete usluge. Kriteriji odabira su: postotak preporuke, postotak kontakta nakon isporuke novih vozila i nakon obavljenih radova u servisu i komercijalne performanse.

Ark Mihelić je tvrtka s dugom tradicijom prodaje vozila marke Citroën u Hrvatskoj. Kao ovlašteni distributer vozila Citroën, svojim radom započeo je 1996. godine. “Ark Mihelić” otvorio je novi centar 2007. godine i to je najveći centar marke Citroën u Hrvatskoj. Prostire se na tri etaže, koje se nalaze na površini od 5.000 četvornih metara, od čega servis zauzima površinu od 2.500 četvornih metara.

U centru se nalazi salon osobnih i lakih gospodarskih vozila, DS zona (posebno izdvojena zona za izlaganje vozila iz DS linije), prodavaonica rezervnih dijelova i dodatne opreme, ovlašteni servis, limarska i lakirerska radionica, te praonica.

U prodajnom-servisnom centru danas je zaposleno 26 osoba.