Vijesti

“Audi Night” u Kitzbühelu s Gwyneth Paltrow i Jasonom Stathamom

Audi NightSkijaške utrke na Hahnenkammu u Kitzbühelu najistaknutiji su događaj u sezoni natjecanja u alpskom skijanju. Spust na “Streifu”, najizazovnija utrka u Audi FIS Svjetskom skijaškom kupu, svake godine predstavlja posebnu atrakciju za najveće sportske zvijezde i slavne osobe iz čitavoga svijeta koji pristižu u Kitzbühel. Manifestacijom “Audi Night”  održanom 22. siječnja uz nekih 350 uzvanika otvoren je spektakularan vikend utrka.

Posjetivši manifestaciju “Audi Night” američki su se glumci Gwyneth Paltrow i Jason Statham po prvi put pojavili u Kitzbühelu. Audi je ugostio i modele Irinu Shayk i Lenu Gercke, glumce Noomi Rapace i Lukea Evansa, kao i pjevačicu Christinu Stürmer.

Audi NightU hotelu “Zur Tenne” su profesionalni skijaši Felix Neureuther i Marcel Hirscher, obojica osvajači slaloma u Kitzbühelu, oraspoložili goste za predstojeće sportske priredbe. Imena iz svijeta sporta su bivši skijaški asovi Maria Höfl-Riesch, Martina Ertl-Renz i Christa Kinshofer. Auto-moto sportove predstavljali su pobjednik utrke Le Mans Benoît Tréluyer te Audijevi DTM vozači Timo Scheider i Mathias Ekström.