Vijesti

Citroën ekskluzivno predstavio novi C4 Cactus i C1 svojim poslovnim partnerima u MSU

C4 Cactus MSUCitroën je krajem prošlog tjedna organizirao ekskluzivno predstavljanje novog Citroën C4 Cactus i C1 za poslovne partnere u Muzeju Suvremene Umjetnosti u Zagrebu. Svi prisutni mogli su iz prve ruke saznati sve o najnovijim modelima marke Citroën, testirati ih i uz stručno vodstvo razgledati najočekivaniju izložbu ove jeseni – Julije Knifer: Bez kompromisa. C4 Cactus bio zvjezda ove glamurozne večeri u Muzeju, a sve prisutne oduševili su ljudski postamenti.

Citroën C4 Cactus nudi pravi zaokret u svijetu automobila s više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije i sve to uz umjerene troškove. U iznimno konkurentnom C segmentu u kojem vladaju stroga pravila, Citroën C4 Cactus ističe se svojim jedinstvenim dizajnom.

C4 Cactus MSUNa hrvatsko tržište lansiran je u rujnu, u ponudi je s tri razine opreme: Live, Feel i Shine, s benzinskim motorm PureTech 82 BVM i dizelskim e-HDi 92 ETG6 te BlueHDi 100 BVM. Početna cijena Citroën C4 Cactus Live PureTech 82 je 101.900 kn.

Novi Citroën C1 na hrvatsko tržište stigao je također u rujnu. U ponudi je s pet vrata i s novom izvedbom s otvorom na krovu, koja se naziva Airscape. Novi Citroën C1, kao i C1 Airscape, izvedbe s platnenim krovom, u ponudi je s dvije razine opremljenosti: Feel i Shine, s benzinskim VTi 68 i PureTech 82 motorima. Početna cijena izvedbe novog Citroën C1 Feel VTi 68 je 76.388 kn.