Vijesti

Citroën Jumper pretpremijerno predstavljen u Hrvatskoj

Citroën JumperCitroën je pretpremijerno predstavio novi Citroën Jumper na 8. “Kamion&Bus Roll Show”, koji se održao 9. i 10. svibnja u Pojatnom na prostoru tvrtke Špoljar Transport d.o.o. Uz novi Jumper, na štandu su bili izloženi Berlingo Furgon produžena kabina i C3 Entreprise.

Novi Citroën Jumper odlikuje suvremen izgled podređen uporabi, s prednjim dijelom koji odražava dinamičnost i robusnost zahvaljujući novim dnevnim LED svjetlima, poklopcu motora istaknutih linija i odbojniku. S obzirom na širinu tovarnog prostora između unutarnjih blatobrana od 1,42 m i korisnoj širini od 1,87 m, novi Citroën Jumper najbolje je vozilo svoje kategorije. Iznimno je udoban, a vozaču nudi optimalno sjedalo s promjenjivom amortizacijom, naslonima za ruke i namještanjem u leđnom dijelu. Posjeduje tehnologije za veću sigurnost poput inteligentnog sustava prianjanja, sustava za nadzor brzine na nizbrdici, programabilnog regulatora i limitatora brzine, sustava za upozoravanje o nenamjernom prelaženju crte i sustava za otkrivanje nedovoljnog tlaka u gumama za bezbrižniju svakodnevnu vožnju. Troškovi njegove uporabe smanjeni su jer je potrošnja goriva manja za 15 % u usporedbi s prethodnom generacijom kod određenih verzija.

Dostavna vozila Citroën već su godinama, tradicionalno, privlačna hrvatskim kupcima jer daju prilagođene odgovore na specifične i raznolike potrebe kupaca od Citroën Nemo s 2,5 m3 zapremine teretnog prostora do Jumpera, s 17m3 teretnog prostora. Raznolikost ponude lakih gospodarskih vozila je među najvećim na tržištu, a sastoji se od modela Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy i novog Jumpera te dostavnih izvedbi putničkih modela, Citroën C3 i C4 Entreprise. Iznutra dolaze iz tvornice s dva sjedala i teretnim prostorom.Glavna pogodnost njihove nabave je činjenica da se registriraju kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću odbitka do 100 % PDV-a.