Vijesti

Citroën Savska uručila sestrama Zaninović Citroën C4 Cactus

C4 Cactus Sestre ZaninovicCitroën Savska odlučila je dati svoj doprinos hrvatskom sportu te je ostvarila suradnju s Taekwondo klubom “Marjan” na sportskim, promotivnim, edukativnim i ostalim događajima. U okviru te suradnje, g. Davor Dasović, direktor Citroën Savska, predao je ključeve Citroën C4 Cactus trofejnim blizankama Ani i Luciji Zaninović u prodajnom centru Citroën Savska na adresi Savska cesta 41.

Sestre Zaninović  tom prigodom izjavile su: “Iznimno nam je drago što je Citroën Savska prepoznala naš rad i trud kao i rad kluba te nam omogućila da sjednemo za volan Citroën C4 Cactus. S ovim automobilom, koji odgovara na pitanja današnjice, kročit ćemo put prema Olimpijskim igrama 2016, koje će se održati u Brazilu.”

Trofejne blizanke Ana i Lucija Zaninović, osvajačice su deset svjetskih, olimpijskih i europskih odličja, na desetke međunarodnih turnira i državnih naslova te dobitnice mnogih hrvatskih i međunarodnih priznanja. Lucija i Ana su sudionice  Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine na kojoj se Lucija okitila brončanom medaljom.