Vijesti

Citroën spojio svoje dugogodišnje partnere: Crvene Noseve – klaunovedoktore i hokejaše KHL Medveščak

Citroën, Crveni Nosevi – klaunovidoktori i hokejaši KHL Medveščak posjetili su djecu koja se liječe u Dječjoj bolnici Srebrnjak u Zagrebu, kako bi zajedno udružili snage i razveselili bolesnu djecu.

Ovaj poseban posjet organizirala je tvrtka Citroën Hrvatska u okviru svojih humanitarnih aktivnosti, te iskoristila ovu prigodu da dječjoj bolnici Srebrnjak ustupi Citroën C4 Picasso, monovolumen koji je od svog lansiranja primio najviše nagrada u Europi i Hrvatskoj. Technospace model marke Citroën osoblju bolnice pomoći će u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i prijevozu djece.

“Medvjedi” su se predstavili djeci te im podijeliti male medvjediće, maskotu kluba, Crveni Nosevi – klaunovidoktori su svojim specifičnim klaunovskim izričajem donijeli osmijeh i životnu radost u bolničke sobe, a Citroën je djecu razveselio šarenim balonima. Svako dijete dobilo je i spužvasti crveni nosić, simbol Crvenih Noseva – klaunovadoktora.

Također, kako bi se podržao rad Crvenih Noseva – klaunovadoktora koji već tri godine redovno posjećuju Dječju bolnicu Srebrnjak, dva puta mjesečno, organizirana je prodaja medvjedića s crvenim nosevima, u humanitarne svrhe, u Zig Zag Fan Shopu. Prikupljena sredstva ovom humanitarnom prodajom omogućit će veći broj posjeta Crvenih Noseva –  klaunovadoktora djeci u bolnicama.