Vijesti

DIVINE DS

DIVINE DSViše od pola milijuna prodanih vozila u četiri godine diljem svijeta, uspjeh je zbog kojeg je DS ove godine prerastao u zasebnu Marku. Njezino posljednje ostvarenje, konceptni automobil DIVINE DS, odraz je same srži Marke. Dizajniran i kreiran u Parizu, utjelovljuje bit marke DS:

  • jedinstvena stilska obilježja – kompaktnom siluetom s četiri vrata (4,21 m) u metaliziranoj sivoj boji blagog odsjaja, DIVINE DS, već na prvi pogled plijeni pozornost snažnim, uglađenim i zadivljujućim stilom. Površine senzualnih zaobljenih linija ukrašene su snažnim grafičkim potpisom poput “DS Wings”, bočne su linije veoma jasne i oštre, a oblik krova jedinstven u svijetu. Uz jedinstven vanjski izgled ide i iznimna unutrašnjost! Unutrašnjost je potpuno jedinstvena zahvaljujući odvažnoj morfologiji. Izvedena je na spektakularan i izniman način, utjelovljujući avangardnost, profinjenost i otmjenost marke DS.
  • odvažnost – ekskluzivnim konceptom “hiperpersonalizacije”, DIVINE DS donosi nov način doživljavanja automobila nudeći kupcima izbor unutrašnjosti dostojan visoke mode koji će potpuno odražavati njihovu osobnost. Kabina modela DIVINE DS može imati tri svijeta personalizacije, od kojih svaka ima jedinstvenu i posebnu osobnost.
  • francuska elegancija – DIVINE DS plod je susreta “velikih modnih kuća”, vodećih u svojim područjima, kuće Lesage za vezene detalje ili Swarovski za kristalne ukrase. To je dokaz volje i vještine kojom DS ruši dosadašnja pravila i spaja različite svjetove, prvi put u svijetu automobila!
  • tehnologija u službi stila – futurističkim i avangardnim poimanjem svjetala koja se sjedinjuju s pokazivačima smjera stupnjevanog paljenja, laserskom tehnologijom, fasete na krovu koje se podižu kako bi se ostavilo mjesta za kameru za vožnju unatrag, optimiziranom aerodinamikom… silueta DIVINE DS razigrana je i smjela. U unutrašnjosti su primijenjene nove tehnologije s vozačevim mjestom nalik na kokpit te isključivom uporabom digitalnih sustava (ekran osjetljiv na dodir, hologramski prikaz…).

“DIVINE DS izraz je našeg znanja i umijeća. Savršeno spajajući profinjenost i tehnologiju, taj konceptni automobil odražava samu bit onoga što jest i što će biti DS. Otkriven nekoliko tjedana nakon nastanka marke, DIVINE DS savršeno izražava jedinstvenu osobnost DS.”, rekao je Yves Bonnefont, glavni direktor marke DS.

Tags: /