Vijesti

DS World u Parizu

27. studenoga 2013., Citroën je otvorio vrata novoga prestižnog prostora posvećenog isključivo svijetu DS, DS World u Parizu. Smješten u ulici François 1. na br. 33, u samom srcu poznatoga pariškog “zlatnog trokuta”, na samo nekoliko koraka od avenija Champs Elysées i Montaigne, pariški je DS WORLD prostor posvećen prodaji, izložbi i povijesti koji slavi modele linije DS, ali i mjesto za umjetničke osjećaje i doživljaje.

DS linija marke Citroën nadahnuće pronalazi u francuskoj raskoši, a kako bi njezin karakter došao do pravog izražaja trebalo joj je kultno mjesto u francuskoj prijestolnici, kolijevci legendarne DS linije: DS World u Parizu. Iza pročelja u duhu art décoa, ponosno stoje tri kata doživljaja u čast modelima, talentu i nasljeđu DS linije.

DS World u Parizu nudi potpuno uranjanje u svijet linije DS, a prikazivat će i prekrasna ostvarenja odvažnih umjetničkih i kulturnih programa. Jedinstven u Europi, taj je izlog DS linije još jedan u nizu zavodljivih bisera Marke. Usto, riječ je prodajnom mjestu koje teži pridobivanju novih kupaca ekskluzivnim i pojedinačnim pristupom svakom kupcu te izlaganju najljepših modela linije poput modela DS3 DS WORLD u Parizu (ograničena serija od 15 primjeraka). Pravi predvodnik na svjetskoj sceni, to je drugi prostor posvećen DS liniji nakon autosalona otvorenog u ožujku 2013. u Šangaju.

DS je priča o uspjehu, osvajanju i napretku. Od lansiranja 2010., DS linija marke Citroën prodana je u 400 000 primjeraka. To je uspjeh svjetskih razmjera. Otvaranjem salona DS World u Parizu, Citroën nastavlja slijediti svoju jedinstvenu sudbinu u svijetu automobila: uspješno lansirati raznolike proizvode snažnih i elegantnih stilskih, konstrukcijskih i osjetilnih obilježja. Dobrodošli su svi, znatiželjni prolaznici, zanesenjaci i kupci.