Vijesti

Emil Frey Auto Centar u Zagrebu

U Zagrebu ovih dana s radom započinje novi prodajno-servisni centar Emil Frey Auto Centar. Na adresi Kovinska 5, na 4300 četvornih metara, prostire se izložbeno-prodajni prostor za Mercedes-Benz i Smart osobna vozila, moderno opremljena servisna radionica, skladište rezervnih dijelova i autopraonica.

Osim osobnih vozila, u Emil Frey Auto Centru moći će se naručiti kamionski program, laki dostavni program Mitsubishi Fuso i Mercedes-Benz te mini, midi, gradski, prigradski i turistički autobusi. Uz uslugu prodaje i servisiranja te kupnje originalnih rezervnih dijelova i opreme, stručno osoblje Emil Frey Auto Centra kupcima će pružiti savjet vezan uz kupnju, financiranje i osiguranje vozila putem Mercedes-Benz Leasinga, a kupci će moći odabrati i proizvode iz Mercedesovog Apparel and Lifestyle Accessories programa.

“Dolazak na hrvatsko tržište vidimo kao dugoročnu investiciju. Bit će ovo  izazovna godina, no vjerujemo u poslovne prilike i razvoj tržišta u Hrvatskoj u čemu će, osim postojećih maloprodajnih partnera, uvelike pridonjeti i Emil Frey Auto Centar. Da ima prostora za rast, najbolje govori podatak da je u Hrvatskoj tijekom 2013. prodano 638 Mercedes-Benz osobnih i gospodarskih vozila što je u odnosu na 2012. rast od 72 %.”, izjavio je Heinz Schneiter, direktor tvrtke  Star Import, generalni distributer za Daimler AG u Hrvatskoj.