sport

Ericsson spreman za Maleziju nakon biciklističke nesreće

Marcus Ericsson, otrkio je da je imao biciklističku nesreću dok se pripremao za VN Malezije. Sauberov vozač je, naime, udario u “veliku kokoš” tijekom treninga u Tajlandu.

Šveđanin je stigao u Kuala Lumpur kako bi prisustvovao sponzorskom događaju i primjećen je sa zavojima na prstima desne ruke i na lijevo laktu. Ericsson je potom putem Twittera otkrio svoj bliski susret.

“Kao što su neki od vas pročitali, imao sam nesreću na biciklu u Tajlandu. Sretan sam što sam prošao s modricama i ogrebotinama.”

“Udarac u veliku kokoš pri brzini od 45 kilometara na sat, nije preporučljiv. Ali sada sam zašiven i spreman za vikend.”

“I vjerovali ili ne, kokoš je nastavila trčati!! Nisam siguran čime hrane kokoši u Tajlandu, ali ovo je bio veliki udarac,” napisao je Ericsson.

Hitting a (big) chicken doing 45km/h is not to recommend but I’m all patched up and ready for the weekend 👍🏻😎#ME9 pic.twitter.com/npZmatpOo6

— Marcus Ericsson (@Ericsson_Marcus) September 28, 2016

And believe it or not the chicken kept on running!! Not sure what they feed the chickens in Thailand because that was a big hit! 💪🏻🐣

— Marcus Ericsson (@Ericsson_Marcus) September 28, 2016

Izvor: GP1.hr