Vijesti

Hyundai Motor isporučio sponzorsku flotu vozila za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu

FIFA WC BrazilHyundai Motor Company, službeni partner FIFA WC Brazil, isporučio je preko tisuću vozila za potrebe prijevoza na najvećem svjetskom sportskom događaju u Brazilu, uz otkivanje 32 autobusa koja su prigodno dekorirana i namijenjena za prijevoz kvalificiranih nogometnih timova. Službena predaja vozila održana je na svečanoj ceremoniji na stadionu Arena de Sao Paulo. Hyundai Motor je organizatoru isporučio brendirane autobuse i 1021 vozilo, limuzine i kombi vozila, među kojima su modeli Equus, Genesis, Grandeur, Santa Fe, Sonata, ix35, Veloster, H1 i model HB20 koji je namijenjen isključivo brazilskom tržištu. Vozila će se koristiti za organizacijske potrebe odnosno prijevoz FIFA dužnosnika, nacionalnih timova, članova organizacijskog odbora, sudaca i predstavnika medija.

“Ponosni smo što smo FIFA partneri na ovom uzbudljivom nogometnom događaju te vjerujemo da naša povezanost s nogometom igra ključnu ulogu u povezivanju marke Hyundai s našim klijentima na globalnoj razini. Trudit ćemo se da ovogodišnje Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu bude jedno od najspektakularnijih sportskih FIFA događaja u povijesti. Razlog tome je i naša duboka povezanost s Brazilom, koji je dom jednom od najmodernijih Hyundaijevih proizvodnih pogona u kojem se proizvodi atraktivan i nagrađivan model HB20 namijenjen brazilskom tržištu.”, izjavio g. William Lee, predsjednik Hyundai Motor Brasil (HMB) u svojem pozdravnom govoru.

32 timska autobusa dekorirana su nacionalnim bojama, zastavama i nose pobjednički slogan u izboru “Be there with Hyundai”, jedinstvenoj globalnoj inicijativi čiji je nositelj Hyundai Motor Company, a koja potiče sudjelovanje navijača diljem svijeta da daju slogan podrške za svoju nacionalnu nogometnu reprezentaciju. Slogan koji će stajati na autobusu hrvatske nogometne reprezentacije je “S vatrom u srcima za Hrvatsku svi kao jedan!”.