Vijesti

Hyundai objavio prve fotografije druge generacije modela i10

Hyundai je objavio prve fotografije novog automobila u A segmentu, namijenjenog europskom tržištu. Novi i10 će biti ponuđen s najvišim mogućim nivoom komfora i sigurnosti, primjerenim višim kategorijama vozila, poput grijanog kožnog upravljača, automatskog klima uređaja, tempomata…

Pet godina nakon pojave prvog i10, novi model pokazuje brz napredak marke Hyundai. Dulji 80, širi, 65 i niži 50 mm, novi i10 je daleko atraktivnjeg dizajna od svog prethodnika. “Novi i10 je još jedan značajan korak naprijed za Hyundai. Svaki dio automobila je pomno dizajniran kako bi odgovorio zahtjevima europskih korisnika. Novi i10 u potpunosti utjelovljuje Hyundaijeve smjernice “istinske vrijednosti”, donoseći viši nivo značajki i funkcija koje mnogi kupci ne očekuju u vozilu ove kategorije.”, izjavio je Allan Rushforth, viši dopredsjednik Hyundaija.

Hyundai se u zadnjih 10 godina nametnuo kao jedan od najznačajnijih svjetskih proizvođača automobila, a filozofija približavanja specifičnim tržištima putem izgradnje razvojno-istraživačkog centra na svakom kontinentu pokazala se iznimno korisnom. Tako je i najnoviji i10 pravi europski automobil, dizajniran i razvijen u europskom Hyundai centru u Njemačkoj.

Tags: /