sport

Irvine: Vettel je razmaženo derište!

Bivši Ferrarijev vozač i pobjednik četiri Velike Nagrade u Formuli 1, Eddie Irvine, obrušio se na četverostrukog svjetskog prvaka, Sebastiana Vettela. Irvine kaže kako je Vettel cijelu prošlu sezonu proveo žaleći se i prigovarajući konstantno u vezi bolida, a nikakav trud nije ulagao.

”Vettel je razmaženo derište!”

”Sebastian je bio već narcisoidan kada je došao u F1, njegovi obožavatelji i oni koji ga podržavaju dozvolili su da njegova arogancija i bahatost procvjetaju,” rekao je Irvine.

Eddie je u razgovoru s novinarima rekao kako se Vettel ne može uspoređivati sa sedmerostrukim svjetskim prvakom, Michaelom Schumacherom. Ističe da novinari i navijači pokušavaju uporno izjednačiti Sebastiana i Michaela, ali kako kaže to nikad neće biti moguće jer tvrdi da je Schumacher bio na drugom nivou.

”Tu uopće nema rasprave, Vettel je dobar vozač, ali Michael je bio nešto posebno.”

”Nakon loše utrke Michael bi radio s Jeanom Todtom dok ne bi pronašli greške. Schumacher je s bolidom radio stvari koje nitko nikad neće moći kopirati, to čak nije mogao ni Mika Hakkinen. Nijemac je dominirao F1 dok se nije pojavio mladi vuk, Fernando Alonso.”

”Trenutno su najbolji vozači Alonso, Lewis Hamilton i Vettel. Izabrao bi Hamiltona kao najboljeg, ali to je moje subjektivno mišljenje,” izjavio je bivši vozač Ferrarija.

Izvor: GP1.hr