Vijesti

Konceptni automobil Peugeot Quartz

Peugeot QuartzKonceptom Quartz Peugeot otkriva novu viziju crossovera. Naime, to konceptno vozilo spaja naglašeni izričaj SUV-a nove generacije i odlike najučinkovitijih vozila marke. Sportska načela na posve su nov način primijenjena izvana i u kabini, zahvaljujući spektakularnom dizajnu i inovativnim materijalima kao što su bazalt, digitalno izrađen tekstil, prošarana koža… Quartz ima i-Cockpit potpuno posvećen vozaču. Pomaže mu pri upravljanju pogonskim sklopom od 500 KS koji je razvio Peugeot Sport, kao i reguliranim voznim sklopovima.

“Konceptima Exalt i Quartz, marka predstavlja svoju viziju automobilskog luksuza. Peugeot za svoje kupce nastoji razviti ekskluzivne koncepte iznimnog dizajna, s inovativnim materijalima i izvanrednim osjećajem u vožnji.”, izjavio je Maxime Picat, generalni direktor marke Peugeot.

“Snaga Peugeotova stila leži u njegovoj vještini da jednako darovito razvija limuzine i crossovere te da razvija strastvene i poželjne automobile.”, rekao je Gilles Vidal, direktor dizajna marke Peugeot.

Tags: /