Vijesti

Opel ADAM ROCKS – premijera u Ženevi

ADAM ROCKS će kao novi član obitelji ADAM-a imati svoju svjetsku premijeru idućeg mjeseca na Ženevskom sajmu automobila (od 6. do 16. ožujka 2014.). Pridružuje se modelima ADAM JAM, ADAM GLAM i ADAM SLAM te će dodatno obogatiti ADAM-ove gotovo bezgranične mogućnosti personalizacije i učvrstiti njegov položaj prvaka individualizacije među automobilima.

Prije samo 12 mjeseci ADAM ROCKS je predstavljen u Ženevi kao konceptni automobil i za samo godinu dana pretvoren je u komercijalni model.

ADAM ROCKS će se naći na tržištu već ovog ljeta.

“ROCKS dovodi ADAM na novo područje. Jedinstven je po tome što kombinira robusnost crossovera s privlačnošću vožnje pod vedrim nebom. Kao svi drugi modeli Opel ADAM-a, ROCKS je pravi prvak individualizacije: gotovo će svaki ROCKS biti jedinstven. A i u varijanti ROCKS ADAM ostaje najbolje povezan mali automobil koji donosi cijeli niz inovacija. S njim predstavljamo i nove generacije motora i prijenosa s revolucionarnim tehnologijama. I ništa manje od toga! Doista smo ponosni što su u manje od 12 mjeseci naši timovi pretvorili ADAM ROCKS u jedan od najvećih noviteta ovogodišnjeg Ženevskog sajma automobila.”, rekao je dr. Karl-Thomas Neumann, glavni izvršni direktor Opela/Vauxhalla.