Vijesti

Opel ADAM ROCKS

Opel ADAM ROCKSObitelj ADAM-a raste. Kao automobil za avanture i vožnju pod vedrim nebom, trendseter s puno stila ili prvak individualizacije, Opel ADAM ROCKS savršen je u raznim ulogama, a kao 3,75 metara dug urbani džepni crossover s 3 vrata, otvara i novu tržišnu nišu. Opelovi su dizajneri razvili nove elemente dizajna, ukrasne dijelove i presvlake za sjedala koji su svi jedinstveni za ADAM ROCKS, a koji zajedno s krovom Swing Top od tkanine, koji je dio standardne opreme, imaju poseban šarm.

Najnoviji član Opelove linije lifestyle urbanih vozila pogonjen je novim motorom 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo. Usklađen sa strogim emisijskim standardima Euro 6, podiže ljestvicu profinjenosti trocilindričnih motora svojom iznimno niskom bukom i vibracijama. Opelov napredan informacijsko-multimedijski sustav IntelliLink sa svojim brzim sučeljem, jednostavnim za korištenje, integrira značajke pametnih telefona s kokpitom ADAM ROCKS-a, uz vrlo povoljnu cijenu.

ADAM ROCKS kreće u prodaju krajem rujna po cijeni od 126.000 kuna.

“Kupci će biti oduševljeni ROCKS-ovom kombinacijom zabavne vožnje pod vedrim nebom, vrhunskih mogućnosti povezivanja i živahnog novog motora. ROCKS dijeli i veliki potencijal za personalizaciju čitave linije ADAM-a, što znači da će skoro svaki primjerak ovog urbanog crossovera biti jedinstven. Vozači ADAM ROCKS-a gotovo neće moći na cesti vidjeti još jedan model koji će biti isti kao njihov.“, rekao je Peter Christian Küspert, član Opelova nadzornog odbora za prodaju.